"zac" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

zac

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Ursprung okänt.


Substantiv:

zac (plural Zacs) (Australien slang) En sixpence; (Ibland, efter decimal) en fem-centsmyntet. 1980, Clive James, Opålitliga memoarer, Picador 1981, s. 13: Belagd med svarta smulor och vaniljsås, Zac strimmiga ut ur hans mun som en dum-dum och studsade från en terrin. 1985, Peter Carey, Illywhacker, Faber and Faber, 2003, s. 370: "Du är väldigt lyckligt lottade." "Jag arbetade för det, varje zac och Deener."


Verb:

zac första person singular presens form av zăcea. första person singular konjunktiv form av zăcea. tredje person plural presens form av zăcea.


Referens:

zac

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av zac. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar zac kan hittas nedan:

1.zac
2.Zacatecas
3.zacatuche
4.zaccagnaite
5.Zacco
6.zach
7.Zacharias
8.Zachary
9.Zachun
10.zack
11.zackary
12.zackly
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 47 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av zac genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 280090 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor