"trä-" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

trä-

" betyder  



      
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

wooden


Engelskt Uttal:

wood•en


Adjektiv:


Definition

1. De är tillverkade eller består av trä; hänför sig till, eller liknade, trä; som en trälåda; träben; trä bröllop.

2. Clumsy; besvärlig; otymplig; styv; ande. När en fet man är ur ansikte, gör han en mycket träfigur på det. Collier. Hans sång var jag erkänna, en liten trä. Tyska Mac Donald. Träslev. (A, Cambridge University, England) Den sista junior Optime som tar en universitetsexamen, - betecknar en som är endast lämpligt att stanna hemma och rör gröt. "Vi anser att en träslev av vår dag inte skulle vara motiverat att kalla Galileo och Napier träskallar eftersom de aldrig hört talas om differentialkalkyl." Macaulay. (B) I vissa amerikanska college, den lägsta utnämnd av yngre år; ibland, en särskilt populär i sin klass, utan hänvisning till stipendium. Tidigare var det en anpassad för klasskamrater att presentera den här personen en träslev med formella ceremonier. - Trä porslin, ett samlingsnamn för hinkar, skålar och andra varor av hushållsbruk, tillverkad av trä. - Trä bröllop. Se Wedding .



Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!







AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av trä-. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 10 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av trä- genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 4 Kategorier för detta ord. Detta är ord 277377 i vår ordlista.




Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor