"vingar" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

vingar

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

vingar böjningsform av vingen (plural only) Den osynliga område vardera sidan av en scen. (Plural only) insignier en kvalificerad medlem pilot eller kollegor. 2004: Chris Wallace, Karaktär: Profiler i president Courage alla och envar med vingar - pressansvariga, drift specialister, även General Curtis LeMay, befälhavare för amerikanska flygvapnet i Europa - lades på flygtjänstgöring och turades flyger dubbla skift för " Operation Vittles. "


Verb:

vingar tredje person singular enkel presens indikativ form av vingen


Anagram:

svänga


Referens:

wings

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av vingar. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 12 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av vingar genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 276584 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor