"hur och varför" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

hur och varför

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

förklaring


Substantiv:

hur och varför (plural only) (idiomatiskt) Skälen eller motiv för ett faktum, handling eller beslut, i synnerhet den fullständiga uppsättningen av sådana skäl eller motiv. 1887, George Bernard Shaw, en obekväm socialistiska, kap. 5: Jag kan inte längre berätta hur och varför på mig själv än jag kan lyfta mig upp av midjan och föra mig in i nästa länet. 1908, Lucy Maud Montgomery, Anne på Grönkulla, ch. 1: f hon märkte något udda eller på sin plats hon skulle aldrig vila tills hon hade snokat upp hur och varför dessa. 2004 5 september, Albert M. Forget "Fråga integritet veterinärer attackerar Kerry," Seattle Post-Intelligencer (hämtat 13 maj 2011): Av de hundratusentals som tjänstgjort i Vietnam, de flesta fortfarande inte förstå hur och varför vår engagemang.


Referens:

whys and wherefores

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av hur och varför. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 36 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av hur och varför genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 275930 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor