"vandrande spindel" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

vandrande spindel

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

(Spindel i familjen Ctenidae): kör spindel


Substantiv:

vandrande spindel (plural ctenidae) Varje spindel av familjen Ctenidae, av vilka några är extremt aggressiv. 2003, olika författare, vandrande spindel, artikel i Insekter och spindlar i världen, Volym 10, Marshall Cavendish, sid 582, ctenidae attack i allmänhet stora insekter eller andra leddjur som harvestmen, men vissa föredrar att jaga ryggradsdjur (djur med ryggrader) . Några stora arter av ctenidae är expert groda jägare. 2003, Astri Leroy, John Leroy, spindlar i södra Afrika, sidan 49, ln Sydamerika, ctenidae i släktet Phoneutria (familj Ctenidae) är också med rätta befaras. 2011, Ross Piper, skadedjur: En guide till världens mest baktalade, men missförstådda varelser, sidan 20, till skillnad från bett av svarta änkan är bett av vandrande spindeln omedelbart smärtsamt och offret kan gå in i chock. En bit från en vandrande spindel bör behandlas som en medicinsk nödsituation som patienten behöver antivenin så snart som möjligt.


Referens:

wandering spider

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av vandrande spindel. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 17 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av vandrande spindel genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 272788 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor