"vals Matilda" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

vals Matilda

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Från vals + matilda ( "romantisk namn för en bylte"). Tea room (+) diskuterar denna post just nu. Kom med och dela dina åsikter om detta och andra ämnen som diskuteras där.


Verb:

vals Matilda (tredje person singular enkel närvarande valser Matilda, presens particip Waltzing Matilda, enkel förflutna och particip waltzed Matilda) (Australien) att resa till fots bär en bylte (tillhörigheter insvept i en duk); att så reser söker arbete. 2002, Stuart Dick, Outback till Asien, sid 163, Såvitt jag var orolig valet var Alice Springs, mitt i den stora Outback eller en låda bil. Det fanns ingen tävling. Jag var redo att vals Matilda. 2005, Kristin Otto, Yarra: ett vidarekopplings History of Melbourne Murky River, onumrerade sida, A 1928 bestseller erbjuds uppfattningen att "det finns bara ett sätt att få off the beaten track-ta en bylte. Victoria är full av möjligheter för walker villig att "waltz Matilda", "och fortsatte med att beskriva banan. 2012, Bruce Kapferer, Legends of människor, myter av statligt, sid 173, i själva verket, medan i Australien före kriget Simpson hade "waltzed matilda", vandrade genom bushen, oberoende och utanför det konstruerade differentiera samhället, som bär hans worldy varor- hans "Bluey" - på ryggen.


Referens:

waltz Matilda

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av vals Matilda. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar vals Matilda kan hittas nedan:

1.val
2.Val
3.val av åtgärder
4.val haj
5.val teori
6.VAL-
7.valaciclovir
8.valack
9.Valais
10.valance
11.valancelike
12.Valandovo
13.VALARBETARE
14.Valarie
15.valör
16.valbara
17.valbarder
18.valbarhet
19.valbart
20.valbåset
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 12 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av vals Matilda genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 272757 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor