"vägg-eye" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

vägg-eye

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

wall-eye


Engelskt Uttal:

wall•eye


Substantiv:


Etymologi

Se Wall-ögon .


Definition

1. Ett öga i vilket iris är av en mycket ljust grått eller vitaktig färg; - Sade vanligtvis av hästar. Bås.

Obs: Jonson har definierat vägg ögon att vara "en sjukdom i den kristallina humor i ögat, glaukom." Men glaukom är inte en sjukdom av den kristallina humor, inte heller är vägg-eye en sjukdom alls, utan bara en naturlig fläck. Tully. I norra England, som Brockett påstår, är personer sägs vara vägg-eyed när den vita delen av ögat är mycket stor och förvrängd, eller på ena sidan.

2. (zoologi) (a) En amerikansk sötvatten matfisk (Stizostedion vitreum) med stora och framträdande ögon; - Även kallad glasseye, gös, gul gädda, och vägg-eyed abborre. (B) En Kalifornien surfa fisk (Holconotus argenteus). (C) Den Gumsill; - Även kallad vägg-eyed sill.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av vägg-eye. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 13 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av vägg-eye genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 5 Kategorier för detta ord. Detta är ord 272692 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor