"wadd" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

wadd

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

wad


Engelskt Uttal:

wad


Substantiv:


Etymologi

Se Woad .


Definition

Vejde. (föråldrad)Substantiv:


Etymologi

Förmodligen av (Scandinavian) ursprung; Konferera (svenska) VÄDD vadd, Dan moms, (nederländska) och tyska Watte. Confer Wadmol.


Definition

1. En liten massa, tuft, eller bunt, som hö eller fiberkabel. Holland.

2. Närmare bestämt: En liten massa av något mjukt eller flexibelt material, såsom hö, halm, bogsera, papper, eller gamla rep garn, som används för att hålla kvar en laddning av pulver i en pistol, eller för att hålla pulvret och skott nära; också, att minska eller undvika effekterna av windage. Dessutom, i förlängningen, en skymning av filt, papp, etc. tjänar ett liknande syfte.

3. En mjuk massa, särskilt av en del lösa, fibrös substans, som används för olika ändamål, såsom för att stoppa en öppning, utfyllnad ett plagg, etc. ons krok, en stång med en skruv eller krok i slutet, används för att avlägsna den tuss från en pistol.Transitivt Verb:


Etymologi

ofullständig och particip vadade; presens particip och verbala substantiv Vadd.


Definition

1. För att bilda in i en massa, eller bunt, eller i vadd; som att wad bogsera eller bomull.

2. Om du vill infoga eller trängs en tuss i; som, för att wad en pistol; också, till saker eller linje med någon mjuk substans, eller vadd, som bomull; som att wad en mantel.

Wadd,Substantiv:


Definition

(Mineralogy) (a) En jordnära manganoxid, eller en blandning av olika oxider och vatten, med viss järnoxid, och ofta kiseldioxid, aluminiumoxid, kalk eller baryt; svart ockra. Det finns flera varianter. (B) Plumbago eller svart bly.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av wadd. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar wadd kan hittas nedan:

1.wad
2.Wada
3.wada testet
4.wadable
5.wadalite
6.wadcutter
7.wadd
8.waddie
9.wadding
10.Waddler
11.waddlingly
12.Waddy
13.waddywood
14.wade
15.wadeite
16.wader
17.Wadge
18.wadi
19.wading bird
20.Wadjet
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 48 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av wadd genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 13 Kategorier för detta ord. Detta är ord 272295 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor