"wackyparse" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

wackyparse

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

knäpp + parse. Även wackyparsing som begrepp troligen sitt ursprung i kibologi (vid alt.religion.kibology), åtminstone så tidigt som 1998, har termen kommit att få bredare användning, särskilt på Usenet.


Verb:

wackyparse (tredje person singular enkla nuvarande wackyparses, presens particip wackyparsing, enkel förflutna och particip wackyparsed) (Internet, slang) I kibologi, bruket av felläsning text till humoristisk effekt (kanske avsiktligt), särskilt i linje med traditionell absurdistiska humor. Jag wackyparsed björnjakt som öl jakt.


Referens:

wackyparse

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av wackyparse. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar wackyparse kan hittas nedan:

1.WAC
2.WACC
3.Wachowich
4.wack
5.wack ut
6.wackadoo
7.wacke
8.Wacken
9.wackily
10.wackiness
11.wacko
12.wacky
13.wackyparse
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 40 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av wackyparse genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 272288 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor