"wabs" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

wabs

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

wabs (plural only) (UK, slang) bröst. 1999, John Patterson, The Guardian, 17 Dec 1999: en DVD av de skadliga, avskyvärt lysande 1983 teen köns komedi Screw. Det är rätt, den om en foxy cheerleader som heter Renhet Bush och sex nördar som ska flytta himmel och jord för att fånga en inblick i hennes tanktop-sila wabs. 2011, Caitlin Moran, Hur ska en kvinna: Men vad dina wabs? När allt kommer omkring, det är inte som det är lättare att tänka på något att ringa dina bröst. De sitter på bröstkorgen, från 13 års ålder och framåt, och ändå finns det knappast ett ord som du kan hänvisa till dem med som inte kommer att göra antingen du eller någon annan, obekväm.


Referens:

wabs

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av wabs. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar wabs kan hittas nedan:

1.wabbit
2.wabbly
3.wabs
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 42 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av wabs genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 272274 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor