"w" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

w

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

w


Brev:


Definition

W, den tjugotredje bokstav i det engelska alfabetet, är vanligtvis en konsonant, men ibland är det en vokal, som bildar det andra elementet av vissa diftonger, som i några fall hur. Det tar sin skriftlig form och sitt namn från en upprepning av en V, Etymologically det är mest relaterad till v och u detta är den ursprungliga formen av den romerska bokstav som vi kallar U.. Se V , och U. Vissa av outbildade klasser i England, speciellt i London, förvirra w och v, att substituera ett för den andra, såsom valk för kalvkött, och kalvkött för weal; vin för vinstockar och vinstockar för vin, etc. Se Guide till Uttal, §§ 266-268.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av w. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar w kan hittas nedan:

1.w
2.WA
3.wa'n't
4.Waag
5.waahoo
6.Waal
7.wabbit
8.wabbly
9.wabs
10.WAC
11.WACC
12.Wachowich
13.wack
14.wack ut
15.wackadoo
16.wacke
17.Wacken
18.wackily
19.wackiness
20.wacko
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 32 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av w genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 272266 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor