"verbile" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

verbile

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Oregelbunden formation från latin Verbum + -Ile.


Substantiv:

verbile (plural verbiles) (ovanligt) En person vars mentala bilder består av ord.


Adjektiv:

Adjektiv verbile (jämförande mer verbile, superlative mest verbile) Avseende ord. 1905, Carveth Läs, The metafysik av naturen, A. och C. Black: Det skulle vara en intressant undersökning, hur långt filosoferna har lämnat i sina skrifter spår av deras mentala vanor, som visile, rörliga, etc, eller bara verbile , miste sed språk för insikt. 1971 JB Lon Hefferlin, Ellis Laurimore Phillips, Informationstjänster för akademisk administration, Jossey-Bas: Presidents är audile typer. De är öron sinnade. De är inte verbile-de är inte läsare. Det är därför telefoner är mycket viktigare för presidenter än någon publikation.


Termin:

audile motil visile


Referens:

verbile

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av verbile. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 4 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av verbile genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 4 Kategorier för detta ord. Detta är ord 269791 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor