"verbal misshandel" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

verbal misshandel

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

verbal misshandel (plural verbala angrepp) Ofta användas för annat än som ett idiom: ett anfall som är verbal. (US, lag) Muntlig eller skriftlig tal som skapar, eller syftar till att skapa en rädsla för fysisk skada 1998, Michigan senaten Fiscal Agency, "SB 313 (S-1), första analys: Student Utvisning för överfall", sidan 2 Om en elev inskrivna i årskurs sex eller högre begått en verbal misshandel i skolan mot skolpersonal, som beskrivits ovan, och anfallet rapporterades till skolstyrelsen för den drabbade, skulle skolstyrelsen eller dess utsedda krävas, efter ge önskad på grund av processen, att avbryta eleven från skoldistrikt i 10 dagar. 2008, Victoria Laney, vittnar om Florida huskommittén på Condominiums & Villaägare Association Governance: Det enda bevis på en verbal misshandel är en Mr Comstock och Mr Solomon gjorde på mig. De gjorde sitt hotfulla och skrämmande uttalande till mig efter att jag uppfyllt riktningar domaren Jeff B. Clark gav under september 17,2007 hörsel. 2009, Laingsburg Elementary School, Student Handbook 2009-2010, sidan 14: Varje elev i årskurs sex eller högre som begår en verbal misshandel mot någon skola anställd, volontär eller entreprenör kommer att suspenderas eller utesluts.


Referens:

verbal assault

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av verbal misshandel. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar verbal misshandel kan hittas nedan:

1.vera
2.veraciously
3.Veracruz
4.veraison
5.veranda
6.veranda apa
7.verandah
8.verandahless
9.verapamil
10.veratralbine
11.veratramine
12.veratrate
13.veratria
14.veratric
15.veratridin
16.Veratrin
17.veratrina
18.veratrol
19.veratrole
20.Veratrum
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 9 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av verbal misshandel genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 269753 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor