"vat" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

vat

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

vat


Engelskt Uttal:

vat


Substantiv:


Etymologi

En dialektik blankett för fett, (Old English) fett, (anglosaxiska) FAET; besläktad med (nederländska) moms, (Old Saxon) fett, tyska Fass (fornhögtyska) faz, (isländska) & (svenska) fett, (danska) FAD (litauiska) pa potten, och förmodligen tyska fassen att gripa att innehålla (fornhögtyska) Fazz, (nederländska) Vatten. Konferera Fett ett tråg.


Definition

1. Ett stort kärl, cistern eller tub, speciellt en som används för att hålla i en omogen tillstånd, kemiska preparat för färgning eller för garvning eller för garvning av läder, eller liknande. Låt honom producera sin vas och badkar, i motsats till massor av vapen och standarder. Addison.

2. En åtgärd för vätskor, och även en torr åtgärd; speciellt, en vätska åtgärd i Belgien och Holland, som motsvarar hektoliter av det metriska systemet, som innehåller 22.01 kejserliga gallon, eller 26,4 standard gallon i USA.

Obs: Den gamla holländska spannmåls moms genomsnitt 0,762 Winchester bushel. Den gamla London kol moms innehöll 9 bushels. Den fasta-mätning moms Amsterdam innehåller 40 kubikfot; vinet moms, 241.57 kejserliga gallon, och karet för olivolja, 225.45 kejserliga gallon.

3. (Metallurgy) (a) En träkar för att tvätta malmer och mineralämnen i. (B) En fyrkantig, ihålig plats på baksidan av en kalcineringsugnen, där tennmalm är som att torka.

4. (Rare Celsius Church) Ett fartyg för att hålla heligt vatten.Transitivt Verb:


Etymologi

ofullständig och particip Vatted; presens particip och verbala substantiv Vatting.


Definition

För att sätta eller överföras till ett tråg.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av vat. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 45 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av vat genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 8 Kategorier för detta ord. Detta är ord 269169 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor