"upp duff" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

upp duff

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Detta inlägg saknar etymologiska information. Om du är bekant med ursprunget till denna term, lägg till den sidan som beskrivs här.


Synonymer:

Se: gravid


Adjektiv:

Adjektiv upp Duff (inte jämförbara) (Storbritannien, Australien, Nya Zeeland, Newfoundland, vardagligt, slang) gravid. 1994, The Daily Telegraph, som citeras i 2005, Judith Siefring (redaktör), The Oxford Dictionary of idiom, 2: a upplagan, paperback, sidan 88, vid 19, han var gift (bara för att hon var upp duff förklarar han tappert) . 1998, Tracey Ullman, tar Tracey På ..., sidan 98, "Jo, när han fick reda på att min gran var upp duff, gick han tillbaka till sitt hemland Norge (eller det kan ha varit Sverige)." 1999, Irvine Welsh, Filth, sid 191, det betyder bara att några daft pissa håriga som blir knackade upp Duff har tae få oan bussen tae Carlisle tae rensas oot. 2008, Sam de Brito, The Lost Boys, sidan 14, Den stora coalface av fuckwits; fly-by-nighters, som gör sina fem år i Bondi, bli vän med en tuppar spelare, få en bra koks återförsäljare, träffa några snäva westie tik som har flyttat hit medan hon arbetar ett jobb i PR, faller de i kärlek, hon får upp duff och då de måste köpa ett hus i Condell Park och de är borta.


Referens:

up the duff

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av upp duff. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 72 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av upp duff genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 267193 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor