"upp för" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

upp för

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Anagram:

froup


Preposition:

för (idiomatiskt) villiga att delta i; intresserad av. Är du redo för en resa till biblioteket idag? 2011 18 januari Joe Lovejoy "Cardiff City 0 Stoke City 2", Guardian Online: Inget av lagen för detta tredje omgången repris, deras brist på entusiasm förrådd av 16 förändringar från line-ups de använde i ligan strid på helgen. (Idiomatiskt) är eller kommer att utvärderas, kontrolleras, bedöms ansåg, säljas, etc. i de angivna omständigheterna eller den angivna metoden. Han är upp för omval nästa år, så han kommer att försöka kontrollera sin image. Han är för andra gradens mord. Det är fortfarande upp till debatt. Hon satte hennes smycken på auktion. Min bil är till salu.


Referens:

up for

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av upp för. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 54 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av upp för genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 267177 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor