"unweakened" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

unweakened

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

oför + försvagats


Adjektiv:

Adjektiv unweakened (jämförande mer unweakened, superlative mest unweakened) inte försvagas. 1851, Thomas Carlyle, The Life of John Sterling: En förfinad kvinnlig karaktär; något darrande i det, skygg, och med en viss lantlig friskhet fortfarande unweakened med länge samtala med världen. 1912, Elinor Glyn, Halcyone: Att ingenting men bra kan hända att hon alltid vetat, eftersom det sedan allra första början Gud - samma personliga vänligen kraft som hon alltid hade tillbett, oförändrad vid sitt djupinlärning, unweakened av några teologiska avhandlingar - var det manifesterar hela året runt hans underbara kärlek till världen.


Referens:

unweakened

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av unweakened. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 7 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av unweakened genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 266983 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor