"unwatch" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

unwatch

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

oför + klocka


Verb:

unwatch (tredje person singularis enkla nuvarande unwatches, presens particip unwatching, enkel förflutna och particip osedda) (transitive, sällsynt) att ångra tittar på något; att unsee. 2004, Charles Roxburgh, Matt Farley, Tom Scalzo, ShockJuly: ett äventyr i Horror (sidan 65) Jag önskar att jag kunde unwatch denna mardröm så att jag inte skulle ha denna bagage knackar runt i min hjärna för resten av mitt liv. Aldrig, för guds skull, titta på den här filmen. (Transitive, Wiktionary och WMF jargong) För att ta bort (en webbsida) från sin bevakningslista. 2008, Phoebe Ayers, Charles Matthews, Ben Yates, hur Wikipedia fungerar: Och hur du kan vara en del av det, sidan 319: Att unwatch en sida, du kan helt enkelt åter sidan; du kommer att märka fliken nu säger Unwatch. Klicka på fliken igen för att ta bort sidan.


Referens:

unwatch

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av unwatch. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 9 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av unwatch genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 266968 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor