"unwad" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

unwad

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

oför + tuss


Verb:

unwad (tredje person singular enkla nuvarande unwads, presens particip unwadding, enkel tidigare och particip unwadded) (transitive) att utvecklas (något wadded). 1999, Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Kimberly Kirberger, kyckling soppa för college själ (sidan 37) och han är aldrig i sitt liv lyckats unwad ett par strumpor innan du lägger dem i korgen. 2009, Terri Blackstock, Dubbel Minds blick tillbaka på badrummet, hon plockade upp och unwadded papperet. Jag var ingenting. Bara några nedladdningsinstruktioner från en dator hjälp skärm.


Referens:

unwad

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av unwad. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 34 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av unwad genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 266926 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor