"ta bort stjärnmärkning" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

ta bort stjärnmärkning

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

oför + stjärna


Verb:

ta bort stjärnmärkning (tredje person singular enkla nuvarande unstars, presens particip Tar bort stjärnmarkering, enkelt förbi och particip stjärnmärkta) (transitive) vill ta bort en stjärna från. (Transitiva, Storbritannien, politik) att degradera en fråga från en muntlig en på en skriftlig ett (eftersom muntliga frågor konventionellt märkta med en stjärna på Order of Business i underhuset).


Referens:

unstar

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av ta bort stjärnmärkning. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 55 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av ta bort stjärnmärkning genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 266170 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor