"utan brusspärr" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

utan brusspärr

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

oför + squelched


Adjektiv:

Adjektiv utan brusspärr (ej jämförbara) Ej squelched. 1983, John D Lenk, Handbook of Avancerad felsökning I utan brusspärr tillstånd bör ljudutgång vara åtminstone en tiondel av mottagarens största nominella ljudutgång. 1985, Fredrick Koenig, Ryktet i marknads utan brusspärr, kan en framfart rykte erodera en produkt försäljning, skada sin marknadsandel, och även sätta arbetare från sina jobb.


Referens:

unsquelched

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av utan brusspärr. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 28 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av utan brusspärr genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 266146 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor