"unshrived" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

unshrived

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

oför + shrived


Adjektiv:

Adjektiv unshrived (inte jämförbara) Inte shrived. 1860, James Fenimore Cooper, bödeln: kristna har kallats in den fruktade närvaro, unconfessed och unshrived, i natt; och vi bör betänka oss av deras själar, snarare än ägna sig åt denna sorg i uppdrag av en som dock trogen, ändar men en oresonlig och oansvarigt existens "1916, Mrs. Reginald de Koven, grevarna av Gruyere:. sprungen ur karnevalen danser, där maskerade döden tvingar de skräckslagna flickorna till sin famn ledde dem till kyrkogårdar för att fira minnet av de döda, countenanced prästen dessa masker som religiösa riter och lärde vidskepliga människor att deras gåvor skulle underlätta själar skickas plötsligt unshrived till helvetet.


Referens:

unshrived

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av unshrived. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar unshrived kan hittas nedan:

1.uns
2.UNS
3.unsabotaged
4.unsackable
5.unsacrament
6.unsacred
7.unsad
8.unsadden
9.unsaddled
10.unsadness
11.unsafe
12.unsafely
13.unsafeness
14.unsafety
15.unsailed
16.unsailorlike
17.unsaint
18.unsaintly
19.unsalacious
20.unsalaried
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 7 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av unshrived genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 265881 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor