"unrevisable" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

unrevisable

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

oför + reviderbar


Adjektiv:

Adjektiv unrevisable (inte jämförbara) som inte kan ändras. 2007 7 augusti Lefteris Farmakis "Har Tom Kuhn faktiskt Möt Tom Bayes?", Erkenntnis, volym 68, nummer 1, DOI: 10,1007 / s10670-007-9053-2: Kuhn själv hade upprepade gånger (1983, 1993) föreslog att dessa propositioner likna Kants syntetiska a priori domar, både i den meningen att de inte omedelbart kan contraposed att uppleva och att de spelar en ineliminable roll i att forma själva upplevelsen, medan förneka samtidigt att dessa principer har en fast och unrevisable karaktär (till skillnad från Kants egen syntetiska a priori domar).


Referens:

unrevisable

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av unrevisable. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 7 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av unrevisable genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 265439 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor