"ultrasonographer" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

ultrasonographer

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

ultrasonographer (plural ultrasonographers) En expert på ultraljud 2007 November 18, Jake Mooney, "där alla riktigt visste hans namn", New York Times: Det finns proffs, det finns hemlösa människor en massa människor kommer in här, säger Bill Thomas, en medicinsk ultrasonographer. Thomas, som är svart, säger japanska födda bartender, Shuhei Fujii, som har en lång hästsvans och bär en Orange County Choppers skjorta, lärde honom hur man gör glasblåsning.


Referens:

ultrasonographer

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av ultrasonographer. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 8 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av ultrasonographer genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 258831 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor