"totala order" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

totala order

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

totala order förhållande (sällsynt)


Substantiv:

totala order (plural totala orderingången) (mängdlära) En relation som är reflexiv, antisymmetrisk och transitiv (dvs att en partiell ordning), och har egenskapen att för varje två delar av sin uppsättning, är en närstående till den andra . Om → är materialet konsekvenser för en satslogik, och har logisk ekvivalens ↔ (en ekvivalensrelation), sedan → är en total för att kvoten.


Referens:

total order

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av totala order. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 57 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av totala order genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 252707 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor