"total intern reflektion" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

total intern reflektion

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

fullständig intern reflektion


Substantiv:

total inre reflektion (kvantifierbart och oräkneliga, plural totala inre reflektioner) (optik, uncountable) Ett fenomen där ljus, i stället för att passera in i ett medium av ett lägre brytningsindex och brytande bort från normalen, är fullständigt reflekteras av gränsen mellan de två media eftersom den närmar vid en vinkel som är större än eller lika med den kritiska vinkeln. (Kvantifierbart) Ett exempel på detta fenomen.


Referens:

total internal reflection

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av total intern reflektion. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 81 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av total intern reflektion genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 252705 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor