"rakt igenom" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

rakt igenom

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

rakt igenom (plural igenom och genomföringar) En skottskada i vilket kulan passerar genom kroppen.


Adverb:

Adverb rakt igenom (idiomatiskt) Helt; helt; i grunden. Han flyttade från Cincinnati till San Francisco, men han är fortfarande en Cincinnati Bengals fläkt, rakt igenom. 1898, J. Meade Falkner, Moonfleet Kapitel 4 Således sitter där jag var, tände jag min ljus än en gång, och sedan klättrade över den stora kista som för två timmar eller mer, hade en mid-vägg skiljevägg mellan mig och fara. Men för att få ut ur nischen var svårare än att komma in; nu att jag hade ett ljus att tända mig, såg jag att kistan, men tillräckligt ljud till yttre vy, var avmaskade rakt igenom, och lite bättre än ett ruttet skal. Så det var att jag hade några väsen att komma över det, att inte våga antingen knäböja på det eller att få mycket vikt att bära med min hand, så att det ska gå igenom.


Referens:

through and through

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av rakt igenom. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 11 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av rakt igenom genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 249829 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor