"thrasonic" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

thrasonic

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjektiv:

Adjektiv thrasonic (jämförande mer thrasonic, superlative mest thrasonic) (föråldrad) thrasonical 1892 Various, Punch eller London Charivari, volym 102 den 5 mars 1892: I beröm Brandenburg talade Ropa kejsaren, i språk som en stor thrasonic skämt . 1890, Grant Allen, The Great Taboo: Tu-Kila-Kila lyfte sig upp i sin thrasonic humör. 1789, Thomas Jefferson, Memoir, korrespondens och Miscellanies, av handlingarna av Thomas Jefferson: Men vi kan inte förvänta sig en främmande nation för att visa att apati till svar från presidenten, som är mer thrasonic än adresserna.


Referens:

thrasonic

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av thrasonic. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 26 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av thrasonic genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 249564 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor