"Det finns mycket att säga" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Det finns mycket att säga

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Fras:

mycket att säga Används för att hävda försvarlig eller lämpligheten av det följande. Det finns mycket som talar för en politik för försiktighet. 2013, Simon Jenkins, Gibraltar och Falklandsöarna förnekar logik historia (i The Guardian den 14 augusti 2013) Den brittiska imperiet hade mycket att säga om det, men det är över - död, avliden, slog bort, inte mer. 1999, Gillian Brock, "Den nya nationalismen", Monist, volym 82, nr 3, sid 367: Varför inte tänka på sig själv som helt enkelt kastas tillsammans med andra medborgare eller conationals i samma typ av slumpmässiga sätt som en grupp människor kan vara kastas tillsammans i en livbåt? Det finns mycket att säga till förmån för en sådan berättelse.


Referens:

there is much to be said

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Det finns mycket att säga. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 72 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Det finns mycket att säga genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 248526 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor