"tematisera" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

tematisera

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Från stammen av forngrekiska θέμα (thema, "tema") + -ise.


Verb:

tematisera (tredje person singularis enkla nuvarande tematiserar, presens particip thematising, enkel förflutna och particip tematiseras) (lingvistik) Konvertera en mening eller en del av den till ett tema; modifiera en verbform genom att lägga till en tematisk vokal. Göra tematisk; organisera teman. Väcka uppmärksamhet på ett ämne, till exempel genom att diskutera det på ett konstruktivt sätt.


Anagram:

hematiter


Referens:

thematise

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av tematisera. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 95 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av tematisera genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 248332 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor