"temeritous" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

temeritous

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

(Visar förakt för fara): vårdslös, audacious


Adjektiv:

Adjektiv temeritous (jämförande mer temeritous, superlative mest temeritous) Visar förakt eller förakt för fara. 1957, William Faulkner, staden, sidan 88 Inte rädd för omfattningen av hopp som du är kapabel, men att du-bräckliga banan av ben och kött snaring att bräckliga temeritous gränslös aspirant sömnlös med dröm och hopp-kan inte matcha det 2006, Hugh Conlon, nio Familiar Fabler, sid 45 jätten satt ståndaktiga och temeritous i hans slott.


Referens:

temeritous

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av temeritous. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 53 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av temeritous genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 246384 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor