"ta bort det" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

ta bort det

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

börja


Verb:

ta bort (idiomatiskt) Till att börja med särskilt används för att starta ett framförande av något slag (vanligtvis nödvändigt och / eller exclamatory). Jag skulle vilja presentera Mumbo Magnificent och hans dansande papegoja, Tiddles. Ta bort, Mumbo! 1998, Rushmore, 00:33:50 MRS WHITNEY: Vi har en ny student med oss ​​i dag. Han heter Max Fischer och han faktiskt ombedd att säga några ord till klassen. Max? Vill du ta bort?


Referens:

take it away

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av ta bort det. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 77 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av ta bort det genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 244075 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor