"ta befäl" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

ta befäl

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

ta kommandot


Verb:

ta ansvar (tredje person singular enkel närvarande tar hand, presens particip övertagande, enkel förflutna tog hand, particip tagit hand) för att ta kontroll eller ansvar 2011 12 november "International vänlig: England 1-0 Spanien", BBC Sport: Capello saknades hans sons bröllop i Milano för att ta ansvar - men hans omformas England laget gav honom anledning till en dubbel fest som de välte oddsen framför en glad Wembley galleri.


Referens:

take charge

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av ta befäl. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 76 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av ta befäl genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 244051 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor