"supposedly" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

supposedly

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

förment + -ly


Synonymer:

purportedly


Adverb:

Adverb förment (inte jämförbara) Som en fråga om antagande; i tro eller enligt kraven för vissa människor. Människor från andra planeter har förmodligen besökt jorden i flygande tefat. Enligt ditt vittnesbörd, var du förmodligen hemma framför TV: n när mordet inträffade. 2011, Tom Fordyce, Rugby World Cup 2011: England 12-19 Frankrike var förmodligen ett lag i bitar, slagen av Tonga bara en vecka sedan och med tränare Marc Lievremont offentligt gissla sina spelare, men så tydlig var deras seger som mycket av atmosfären hade sugits från tävlingen långt före slutet.


Referens:

supposedly

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av supposedly. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 5 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av supposedly genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 241333 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor