"Super tjej" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Super tjej

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

super- + flicka


Substantiv:

Supergirl (plural Supergirls) (informellt) En flicka som är särskilt framgångsrik, begåvad, eller på annat sätt anmärkningsvärt. 1998, Hal Erickson, Sid och Marty Krofft ... prat skalle Pappers wresting strålkastarljuset bort från Ruby-Spears "flygande bilar, Supergirls och sasquatches. 2002, Sharon Lamb, The Secret Lives av flickor och det ignorerar privilegium som hjälper endast vissa flickor blir Supergirls och gör dem lida när de kommer nära att uppnå denna status ... 2006, George Zhibin Gu, William Ratliff, Kina och den nya världsordning en genomsnittlig kinesisk flicka, med talang i sång, dans, eller agerar kan väljas en supergirl av TV medier. 2007, Esther Blum, Karen Salmansohn, äta, dricka, och vara Gorgeous Du kan vara en supergirl på språng, men det betyder inte att du inte kan räkna ut olika sätt att maximera din morgon minuter med några enkla näring. 2008, Pier Cesare Rivoltella, digital kompetens ... betoning på perfektion, vilket resulterar i allt större press på flickor att vara Supergirls.


Referens:

supergirl

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Super tjej. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 40 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Super tjej genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 240536 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor