"superbabe" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

superbabe

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

super- + brud


Substantiv:

superbabe (plural superbabes) (informellt) En mycket sexuellt önskvärd ung kvinna. 2003, Phillip Oppenheim, Maggie till Margaritas "Denna stadens fyllda med A-lista hardbody superbabes" han anförtrodde mig - "Idaho gård flickor, predikantens döttrar från Ohio, Alabama collegeflickor - varenda cute-assed en av dem vill vara skådespelerska 2005, Karen Kingsbury, en tid att omfamna. en berättelse av hopp, läka, och Abundant Life de superbabes skulle alla vara efter honom när de fick en titt på denna sak man, hon skulle förmodligen göra noll till sextio fem. . lägenhet 2007, Michael Gilbert, engångs Man: Sex, Love, och pengar-Din världen genom Darwins ögon den ytliga sexuell trigger, finslipat i skogen och ute på savannen, varför män fortfarande anka ur chattrum och fortsätt tillbaka till de superbabes och vixens.


Referens:

superbabe

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av superbabe. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 5 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av superbabe genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 240204 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor