"superattractive" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

superattractive

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

super- + attraktiv


Adjektiv:

Adjektiv superattractive (jämförande mer superattractive, superlative mest superattractive) Mycket mycket attraktiv. 2009 22 mars "Kristen Kirkland och Bill Sherman", New York Times: Paret träffades när de anställdes i en ny klubb som heter Mo Pitkin s i East Village i september 2005. Mr Sherman var chef, och efter första märker henne han sade att han snabbt frågade: "Vem är den superattractive kvinnan bakom baren?"


Referens:

superattractive

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av superattractive. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 8 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av superattractive genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 240199 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor