"stigmatalike" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

stigmatalike

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

stigmata + -liknande


Adjektiv:

Adjektiv stigmatalike (jämförande mer stigmatalike, superlativ mest stigmatalike) Likna eller egenskap av stigmata. 2008 27 juni Roberta Smith, "Reflektioner Genom en Surrealistic Eye: Dalí och kameran", New York Times: Klustret av ilande myror - som denna ström från stigmatalike såret i en annan hand i filmen --- åter hela utställning, migrera över ansikten, samlas i hörnen, utforska kroppsliga öppningar.


Referens:

stigmatalike

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av stigmatalike. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 7 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av stigmatalike genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 235602 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor