"spite" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

spite

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

spite


Engelskt Uttal:

spite


Substantiv:


Etymologi

Förkortad trots.


Definition

1. illvilja eller hat mot en annan, tillsammans med benägenhet att irritera, irritera, eller omintetgöra; småaktiga illvilja; agg; agg; trots. Påve. Detta är den dödliga trots att Angers. (Shakespeare)

2. Vexation; chargrin; förödmjukelse. [Sällsynt] (Shakespeare) Trots, eller trots, i motsats till alla ansträngningar; i trots eller förakt av; oaktat. "Fortsätter, trots smärta, för att använda ett knä efter att det hade något ibnjured." Hög Spenser. "Och räddade mig trots världen, djävulen, och jag själv." Söder. "Trots alla applikationer växte patienten värre för varje dag." Arbuthnot. Se Syn.Syn. - Pique, agg; illvilja; agg. - Malice. Malice har mer hänvisning till disposition, och trots att manifestationen av det i ord och handling. Det är därför mer genomsnittlig än illvilja, trodde inte alltid mer kriminella. "Malice ... oftare används för att uttrycka dispositioner av sämre sinnen att utföra varje syftet med bus i mer begränsad krets av sina förmågor." Cogan. "Tänk på eke, att trots availeth intet." Wyatt. Se Pique .Transitivt Verb:


Etymologi

ofullständig och particip Spited; presens particip och verbala substantiv Spiting.


Definition

1. För att vara arg på; att hata. (Föråldrad) Danskarna, då ... hedningar, spited platser av religion. Fuller.

2. Att behandla uppsåt; att försöka skada eller omintetgöra.

3. Om du vill fylla med trots; att förolämpa; att förarga. [Sällsynt] Darius, spited på Magi, strävat efter att avskaffa inte bara deras inlärning, men deras språk. Herr. (Welsh) Temple.Synonymer:

skyldig en en trots


under Notwithstanding.


underhålla en genomsnittlig hat för honom


Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av spite. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar spite kan hittas nedan:

1.spial
2.spic
3.spica
4.spicate
5.spicated
6.spiccato
7.spice
8.spice up
9.spiceberry
10.spicebush
11.spiced
12.spicenut
13.Spicer
14.spicery
15.Spicewood
16.spiciferous
17.spiciform
18.spicily
19.spick
20.spicknel
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 26 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av spite genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 12 Kategorier för detta ord. Detta är ord 232395 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor