"soc" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

soc

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

soc


Engelskt Uttal:

soc


Substantiv:


Etymologi

(Anglosaxiska) är kraften att hålla domstol, gungning, domän, korrekt, rätt att undersöka eller söker; besläktad med (engelska) skull, söker. Skull, Seek, och ger Sac, och Soke. Skriven också strumpa, och soke.


Definition

(Sok)Substantiv:


Definition

1. (Old England Law) (a) Herrens kraft eller privilegium att hålla en domstol i ett distrikt, som i herrgården eller herravälde; jurisdiktion orsaker, och gränserna för denna behörighet. (B) Frihet eller privilegium hyresgäster befriad från sedvanliga bördor.

2. En exklusiv privilegium som tidigare hävdade mjölnare av grrinding all majs används i herrgården eller församlingen som bruket står. [England] och sac (Old England lag), full rätt att skipa rättvisa i en herrgård eller herravälde.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av soc. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar soc kan hittas nedan:

1.soc
2.SOC
3.SOCA
4.Soca Warriors
5.socage
6.socager
7.Socal
8.SOCB
9.socca
10.soccer
11.soccer field
12.soccer player
13.soccerball
14.soccerlike
15.Socceroo
16.socceroos
17.sochaux
18.Sochi
19.Sochisider
20.sociable
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 109 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av soc genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 7 Kategorier för detta ord. Detta är ord 228891 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor