"än så länge" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

än så länge

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

hittills hittills


Adverb:

Adverb hittills (idiomatiskt) Hittills; tidigare; än. Hittills har det inte ovanligt hände. Hur är dina körlektioner? Hittills ganska bra. (Idiomatiskt) en begränsad sträcka, bokstav eller bildligt. Förvänta dig inte en lång promenad. Du kan bara gå så långt i den riktningen. 2013 10 augusti Lexington, "hålla den mäktiga ärlig", The Economist, volym 408, nummer 8848: brittiska journalister shun fullständig respekt, känner en skyldighet att vara redo stund den mäktiga, eller rota igenom sina fack. På andra håll i Europa, statliga kontrakt och subventioner att pressbaroner bara trotsa den mäktiga hittills.


Anagram:

afros, som för


Referens:

so far

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av än så länge. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 54 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av än så länge genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 228797 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor