"smackable" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

smackable

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

smacka + -bar


Adjektiv:

Adjektiv smackable (jämförande mer smackable, superlative mest smackable) Lämplig för slagen. 1991, Laurence Meynell, Hooky blir träsked Cherubic små pojkar; knubbig, fräck och så synnerligen smackable. Lite fasor, naturligtvis, äpplen, utan tvekan, av deras mödrars ögon och möjlighet till brädden med alla slags oärlighet och orättfärdighet ... 2005, Garrie Hutchinson, bästa australiska Sports Writing 2004 Än idag förblir Azza en av de de flesta smackable människor jag har träffat i mitt liv.


Anagram:

clambakes


Referens:

smackable

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av smackable. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 32 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av smackable genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 227758 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor