"slutness" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

slutness

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

slampa + ness


Synonymer:

sluthood slutdom


Substantiv:

slutness (uncountable) (sällsynt, ibland stötande) Tillståndet av att vara en slampa. 1995, Michael Lane, rosa motorvägar: berättelser om queer galenskap på den öppna vägen, sidan 67: Annie Sprinkle, älskare av både män och kvinnor, oversexed gudinna som firar sin slutness meddelar slutligen efter en timme av förpackning, primping och ringa att hon är nu redo att lämna. 2010, Marshall Moore, svarta former i ett mörkt rum, sidan 275: det hade varit tillräckligt länge sedan sexathon i Budapest som jag hade energi för heltids slutness. 2010, Mark Hunter, Kärlek i tid av aids, sidan 189: Det finns redan en tjej som jag är involverad i så stanna borta med din slutness.


Referens:

slutness

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av slutness. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar slutness kan hittas nedan:

1.slub
2.slubber
3.slubberdegullion
4.slubberingly
5.slubbing
6.slud
7.SLUDDER
8.SLUDDER plain
9.sluddrigt
10.sludge
11.SLUDGE
12.sludge metal
13.sludgecore
14.sludgelike
15.sludger
16.sludgily
17.sludy
18.slue
19.SLUF
20.sluff
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 7 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av slutness genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 227738 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor