"sen när" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

sen när

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adverb:

Adverb eftersom när (vardagligt, retorisk fråga, sarkastisk) Från vilken tidpunkt. Sen när behöver jag din tillåtelse? 1910, Emerson Hough, kapitel 1, köpesumman: "Vi är engagerade i ett stort verk, en avhandling om våra flod befästningar, kanske? Men sedan när arméofficerare unna sig lyxen att amanuenser i denna enkla republik? Har din Vehmgerichte betala sådana extraordinära kostnader? "(Vardagligt, retorisk fråga, sarkastisk) (som en frågande interjektion) Används för att indikera tvivel om riktigheten i ett uttalande. Månen är gjord av grön ost. Sen när?


Referens:

since when

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av sen när. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 39 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av sen när genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 225721 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor