"underteckna på den prickade linjen" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

underteckna på den prickade linjen

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

underteckna på den prickade linjen (tredje person singular enkla nuvarande tecken på den streckade linjen, presens particip skriver på den streckade linjen, enkel tidigare och particip undertecknas på den streckade linjen) (intransitiva, idiomatiska) att formalisera en överenskommelse. Jag tror att de har i stort sett beslutat att gå igenom med det, men de har fortfarande att underteckna på den prickade linjen.


Referens:

sign on the dotted line

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av underteckna på den prickade linjen. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 15 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av underteckna på den prickade linjen genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 225073 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor