"skit disturber" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

skit disturber

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Kanadensisk engelska. skit + disturber


Synonymer:

skit omrörare (UK)


Substantiv:

skit disturber (plural skit stör) (Kanada, vulgärt) En person som orsakar onödiga svårigheter eller nöd för andra; en bråkstake. 2008, Leah Collins, "Gonzales har Soft Power, inte star power" canada.com 2 Jun (hämtat 17 februari, 2009). "Att vara ett fan av Gonzales är att bli besviken ofta", säger han. "Det är att vara någon som kanske älskar piano album och sedan går till en show och är som" Varför är den här killen spotta på oss? Varför är den här killen klättrar över oss? ' ". . . . "Jag har bara en komplicerad personlighet", tillägger han. "Jag är en skit oroa." (Kanada, vulgär) En person som uttrycker eller uppmuntrar en synpunkt motsats till status quo; en iconoclast. 2007, John Lucas, "DOA punk veteraner kommer inte att ge upp kampen," Georgia Straight (Vancouver, Kanada), 8 februari (hämtat 17 februari 2009): Bandets ledare, Joe "Shithead" Keithley, visar inga tecken på avmattning. . . . Han är fortfarande en obotlig skit-disturber, men det är uppenbart att veteran antiauthoritarian förvandlas till något som liknar (gasp!) En respekterad auktoritet.


Referens:

shit disturber

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av skit disturber. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 11 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av skit disturber genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 223680 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor