"undandra sig" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

undandra sig

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

shirk


Engelskt Uttal:

shirk


Transitivt Verb:


Etymologi

ofullständig och particip dragit sig undan; presens particip och verbala substantiv smiter. ; Förmodligen samma ord som haj. Se Shark , transitiva verb


Definition

[Ofullkomlig och particip dragit sig undan; presens particip och verbala substantiv smiter.]

1. Att upphandla av småaktiga bedrägeri och bedrägeri; att få med medel värvning. Du som aldrig hört samtalet av någon kallelse, ... att shirk lever från andra, men tiden från er. Biskop Rainbow.

2. För att undvika; att rymma; att försumma; - Antyder otrohet eller bedrägeri; som att smita plikt. Den vanliga undermåliga genom vilken de försöker smita svårigheter. Hare.Intransitivt Verb:


Definition

1. Att leva med skift och bedrägerier; Shark.

2. För att undgå en skyldighet; att undgå att fullgöra tullen, som genom att köra bort. En av de städer dragit sig undan från ligan. Byron.Substantiv:


Definition

En som lever av skift och tricks; en som undviker prestanda tull eller arbete.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av undandra sig. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 47 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av undandra sig genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 9 Kategorier för detta ord. Detta är ord 223627 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor