"skicka iväg" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

skicka iväg

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

skicka iväg (tredje person singular enkel närvarande skickar bort, presens particip skicka bort, enkel förflutna och particip skickas iväg) (idiomatiskt, transitiv) att avvisa från en närvaro. Försäljaren tog upp för mycket tid med sin nonsens, så jag skickade iväg honom. (Idiomatiskt, transitiv) för att skicka till en viss plats under en lång tid, som en familjemedlem, en anställd, etc. Vi kommer att skicka iväg vår son att leva med sin farbror i Amerika för ett år.


Referens:

send away

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av skicka iväg. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 46 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av skicka iväg genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 221118 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor