"semese" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

semese

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

semese (plural semese) En medlem av krigarkast av Elema i Papua Nya Guinea. 2009: ". Från vilken de får varje incitament att bli krigare" Arthur James Todd, den primitiva familjen som Educational byrå, sidan 208 Under denna period de uppfyller semese eller slåss män i stammen, Slutligen finns det vissa uthållighetstester att varje heapu måste passera innan han anses berättigad att bli en semese. "Av dessa de viktigaste testerna, tuggar UPE (roten av ingefära anläggning), och dricka urin av semese chefen." Avvecklingen av hela affären är festen där heapu äntligen blir en fullvärdig -fledged semese och anförtros med dess mysterier; men detta mysterium fest är verkligen ett antiklimax och ofta besviken kandidaterna.


Adjektiv:

Adjektiv semese (inte jämförbara) (sällsynt) Halv ätit. 1859: Frederic William Farrar, Julian Home: A Tale of College Life kapitel VII: "håna av Scorn", sidan 89 (1866 publikation) "Ha, ha, ha", säger Bruce. "Nej; de är söner gyps och sånt, som livnär sig på de semese fragment av högt bord. "1903 juni 6, Dean Farrar som rektor, som publicerades i The Living Age, 7-serien, volym XIX (från början, volym CCXXXVII), nummer 3074: Men vad var min indignation, förargelse och skam när jag upptäckte dem girigt bedriver ravenously sluka de semese fragment av en barbarisk repast.


Anagram:

emeses


Referens:

semese

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av semese. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 4 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av semese genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 220562 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor