"seatback" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

seatback

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

sits + tillbaka


Substantiv:

ryggstöd (plural ryggstöden) Den del av en stol eller liknande möbel som stöder ryggen 1968, Popular Mechanics (volym 130, nummer 6, december 1968, sid 20) Institutet tillägger att ryggstödsbredden kan reduceras avsevärt att förbättra sikten utan offra stödstyrka och antiwhiplash skydd. 2009 1 januari Stephen Milioti "The Hand visar vägen" Samlingen kallas Kinesis, har en stol med en sinnlig ryggstöd och armar; de eleganta linjerna ser ut som om de skulle vara hemma i en Porsche.


Anagram:

baksätet, baksätet


Referens:

seatback

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av seatback. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 5 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av seatback genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 219375 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor